top of page
Untitled design (4).png
RÅ (1).png
Skrift uten bakgrunn (1).png
Skrift uten bakgrunn (4).png

Torunn Anthonsen og Mari Manzetti leder deg inn i en unik reise inn i din egen superkraft. Gjennom å skape en dyp forbindelse til din intuisjon kan du oppnå unik innsikt for å kunne ta mer bevisste valg og navigere livet ditt på best mulig måte. Vi vil også veilede deg i hvordan å tilrettelegge kontakt til den åndelige verden, hvor du kan motta veiledning og healing fra dine kjære som har gått bort. Bli med oss på denne uforglemmelige reisen inn i din egen superkraft og opplev magien som kan berike livet ditt på alle områder. 

Untitled design (4).png

13 april, 2024 kl 10.00 -17.00

Thon Hotel Arendal

Torunn_edited_edited_edited.jpg

Torunn er healer og klarsynt medium, og medlem av Det Norske Healerforbund hvor hun sitter i Fag Etisk Råd. Torunn har en unik evne til å hjelpe både mennesker og dyr med å fjerne blokkeringer og optimalisere helsen sin. Hun er sertifisert Master Teacher ved Lisa Williams´ "International School of Spiritual Development". Torunn holder en rekke kurs og workshops, og har siden 2014 bidratt til flere vitenskapelige studier om healing.

Skrift uten bakgrunn.png
Skrift uten bakgrunn (16)_edited.png
E6AEE7F5-D6A7-49C7-A45C-5F937BC0A68B_edited_edited.jpg

Mari Manzetti driver HeartSmart  sammen med Märtha Louise og Lilli Bendriss. Et selskap som har som formål å hjelpe alle mennesker til å forstå den transformative kraften som ligger i kjærlighet og hjelpe mennesker til å implementere den inn i sitt eget liv til det bedre for seg selv og alle rundt. De har podcasten HeartSmart Conversations, og holder workshops i inn og utland.


I tillegg er hun coach, healer og medium, og har klienter innen reading/healing. Mari er sertifisert coach fra Soulspring innen Reading, Healing og Berøring.

Skrift uten bakgrunn (2).png
Skrift uten bakgrunn (16)_edited.png
bottom of page